VÄRLDENS ENDA GAMESHOW-BAR

On Air är unikt i världen med kombinationen Game Show+bar+öppet för alla! Vi har alltid drömt om att själva få vara med men aldrig fått någon inbjudan från TV-bolagen. Vi byggde därför vår egen Game Show-studio där alla får vara med. On Air finns i Örebro, Stockholm, Göteborg och öppnar snart på flera platser i världen. 

VAD VI GÖR

Vi arrangerar Game Shows till företagseventet, möhippor, svensexor och andra festliga tillställningar. Vi har flera olika Game Shows att välja mellan i våra studios i Örebro, Göteborg och i Stockholm. 

VILKA VI ÄR

On Air Örebro är en del av Lawekagruppen samt delägarna Kimmo Kirvesmäki, Patrik Haginge och Robert Ericsson. Laweka är en privatägd koncern sedan 2008 och bedriver verksamheter inom restaurang-, nöjes-, kongress-, catering-, hotell-, konferens och upplevelseindustrin i Örebro.

Ambitionen är att leva upp till våra kunders höga krav och sticka ut med nytänk och framåtanda inom nöjen och möten i Örebro. 

Mingel i baren
Interrail
Buzzer
Stora studion
Dubbelchansen på scen
Dryck
Lilla Studion
Ordjakten
Intervju på scenen
On Air i Göteborg

LÄS VAD ANDRA SKRIVER OM ON AIR

NA: ON AIR ÖPPNAR

Flyttar TV-konceptet till centralaÖrebro. 

Örebro SK-profilen, Patrik Haginge har sadlat om... 

Läs mer här

NA skriver om öppningen av Game Show stu

NÖJESGUIDEN

Game On! håller till på On Air, en gameshow-studio i Gamla Stan där deltagarna själva utgör huvudpersonerna bakom podier och mentometerknappar.

Läs mer här

JOBBA HOS OSS

VILL DU OCKSÅ BLI PROGRAMLEDARE?

Ja! Vem har inte drömt om det? Jobbet som programledare går ut på att leda våra gäster igenom kvällens tävlingar. Du är pedagogisk, trevlig och underhållande och ser till att gästerna har det riktigt bra. De flesta av våra programledare har en bakgrund från scen och stand-up.

Jobbet är ett extrajobb på vardagskvällar och helger. 

Hör gärna av dig med din ansökan till orebro@onairgameshows.com