Sök
  • Joakim Lublin

Företagsevent på Berns

On Air har senaste två åren varit en regelbunden underleverantör till Nine Yards som är en av Sveriges största byråer inom varumärkesupplevelse och kommunikation.

I februari 2018 skapade vi tillsammans för kunden en Game Show-kväll på Berns för 500 personer.

Tävlande och programledare på Berns
Game Show på Berns som konferensaktivitet

Gästerna dök upp efter en heldagskonferens på annan ort och var laddade för att festa. Vi hade laddat upp med mycket musiktävlingar och fokus på nöje och kändisar för att lyfta partyt.


Konferencier, musik och tävlingar

On Airs programledare Kalle Ström höll både i tävlingar och presenterade talare, middag och kvällens artister. Det brukar vara en riktigt bra bonus för våra kunder att programledaren blir en sammanhållande länk för alla kvällens händelser.

Alla lag var aktiva

Jag och mina kollegor på On Air tycker att de bästa eventen är när alla deltagare är aktiva. Därför såg vi till att dela in i lagom stora lag på cirka 8 personer per lag. Varje lag fick varsin buzzer som de använde för att svara på frågor. Totalt var det 60 lag som var med och kunde tävla samtidigt.


Teamet

Vi är 25 anställda på On Air i Sverige. Den här gången var det jag som var ansvarig för planering av projektet och som följde med ut och skötte tekniken. Fredrik Lublin var studiovärd under kvällen och såg till att de tävlande var nöjda och att deras buzzers fungerade. Linus Eldebrink skötte livekameran som var kopplad till en skärm. Kvällens programledare, Kalle Ström höll i trådarna på scenen.